Enkele notities uit ons gastenboek:


"Wij hebben een paar heerlijke dagen in jullie mooie studio doorgebracht. Het weer was onverwacht nog bijzonder mooi, we zijn dan ook flink verbrand. We hebben genoten van de prachtige omgeving en hebben deze al fietsend een stukje ontdekt. We hebben veel informatie gehaald uit alle folders, boeken en routebeschrijvingen die hierin de studio aanwezig zijn. Bedankt voor de gastvrijheid en veel succes met jullie mooie hoeve. PS. Wat een rust hier!"

Piet & Kian Tiel Nederland


"We hebben hier een heel fijn weekend beleefd. Keurig, knus en net verblijf met veel voorzieningen. Niet zomaar een “ vakantiehuisje”. Ondanks de voorspelling: zaterdag kletsnatte dag, hebben we geen neerslag gehad. Mooi wandelgebied. Bedankt !"

Leo & Mineke – Rens en Nele Wolphaartsdijk


"Een prachtige vierkantshoeve, heel mooie en stijlvol gerenoveerd, en dan die schuur, waar ik als hobby-bb’er stik jaloers op ben. De streek die is al even mooi als jullie hoeve."

Lieven & Christina - Guido & Lieve Pablo & Tirso


"Via internet vonden we dit verblijf. Altijd een verrassing. Deze keer een schot in de roos. Vriendelijk onthaal en een mooi verzorgd vakantieverblijf. Proficiat Paul en Nicole ! We voelden ons echte “herenboeren”. We hebben genoten van de mooie omgeving en veel gewandeld. De “ Vierkantshoeve Molenzicht” en de prachtige streek zeker een aanrader!"

Marc & Cécile – Bernard & Nancy Poperinge


"Het Pinksterweekend in Horebeke doorbrengen, was super! We hebben enorm genoten van het mooie verblijf, de rust op de binnenkoer, de vele wandelingen in een prachtige omgeving. Bedankt !"

Griet en Femke uit Tienen


"Well back home in Trondheim, Norway we look back at the week we stayed in Vierkantshoeve Molensicht with pleasant memories. We really enjoyed the atmosphere of this unique apartment, so nicely furnished and decorated, and not to forget the friendliness and hospitality you both showed us. Greetings from Tove and Dagfinn Løvdal with our son Anders and our “Belgian daughter” Liesbeth. (She was an YFU exchange student in our home 2009/2010.)"

Dagfinn Løvdal  / Jakobsli (Noorwegen)                                                                      


"I was shocked when you First showed me around; the photographs did not do the accommodation justice! We love the Flemish Ardennes but did not manage to see as much of it as we hoped. Beautiful accommodation, beautiful vieuws! Thank you for your hospitality."

Jay and William (Scotland)


"Al van bij het e-mailcontact voelden wij ons “van harte” welkom. Dit gevoel werd bevestigd bij onze aankomst. Jullie hebben een prachtige accommodatie, gelegen in een mooie streek. Ons weliswaar korte verblijf betekende dan ook een ideale “voorbereiding” op de marathon van Zwalm, ook “Vlaanderens mooiste” genaamd. Ons zie je hier beslist eens terug. Van harte."

Els en Micha, Genk


"Waar zullen we beginnen: want alles was prachtig in dit mooie stukje van België. Allereerst jullie gastvrijheid, de studio, de hoeve het was geweldig om hier van te mogen genieten. Alle informatie meer dan genoeg. We genoten van de prachtige fietsroutes, wandelroutes, gezellige dorpjes, mooie stadjes, het heuvelachtige landschap maar vooral van de rust. Oost-Vlaanderen biedt alles voor een gevarieerde vakantie."

Hartelijke groeten : Wim en Betty uit Geertruidenberg  


"Als kookouders van 150 kinderen, op kamp een paar km verder, hebben we jammer genoeg niet kunnen genieten van de prachtige omgeving hier… Maar we waren wel heel blij om hier ’s avonds in dit mooie huis even tot rust te komen! En zoals je wel kan voorstellen: een propere douche en een goed bed, doen wonderen met een mens! Hartelijk dank !"

De Kookouders van de Chiro Schulen


"Wat een prachtige week hebben we beleefd in jullie mooie en goed verzorgde appartement. Zondag de kerkdienst in Korsele, vele wandeltochten, o.a. die van Schorisse (Omer Wattez). Een bezoekje aan de uitkijktoren bij Brakel en aan Oudenaarde mochten ook niet ontbreken. We hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving." 

Jelle en Grytsje Kingsma Friesland 


"We hebben genoten van het fietsen in de Vlaamse Ardennen. Maar minstens zo fijn was het om daarna “thuis” te komen op deze prachtige plek. Op de binnenplaats van de vierkantshoeve krijgt men een gevoel van geborgenheid."

Maarten de Vries en Anton Wollers  


"Nous garderons un très agréable souvenir de ce séjour. La Belgique est tres belle, la bière excellente. Dommage, il manquait un peu de soleil. Mais Enrico Macias a bien raisin quand il chante “Les gens du Nord ont dans le coeur le soleil qu’ils n’ont pas dehors”. Merci de votre bon accueil."

Chantal en Serge France 


"Wauw Top Super Fantastisch ! Dank je wel voor alle goede zorgen. We waren hier heel welkom en voelden ons goed! We hebben tof gewandeld, met een ervaren gids! Skeeleren en skaten en gocarten: ideaal voor de kids. Aanraders: Omer Watez wandeling en natuurlijk de Geuzenhoekwandeling. Bezoek aan Geraardsbergen. Nog veel succes met jullie gezellige vakantiewoning."

Jo, Lieve, Lode, Jane & Ward Sels Brochem


"Wat een rustige heerlijk paradijsje, hier. Zo vredig, verkwikkende nachtrust, zalig! Bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid die jullie zo eigen is. We zullen met plezier aan vrienden en kennissen dit buitengewoon adres doorgeven en aanbevelen."

Frieda en Christelle, Melle   


"Wij hebben een zeer aangenaam verblijf beleefd in uw vakantiewoning. Als molenaarsdochter is het leuk om in een hoeve vakantie te hebben met als naam Molenzicht! Het uitzicht ’s avonds is een telkens veranderend schilderij, prachtige wolkenpartijen, vuurzee met de ondergaande zon. Wij hebben mooie fietstochten gemaakt, even wennen dat “vlak” hier glooiend is! En het “hol van Pluto vinden” is zeer aangenaam! De “schuur” polyvalente ruimte is een grote meerwaarde voor dit verblijf, elke namiddag in ’t zonnetje en een gevulde koelkast met Ename blond! We hebben genoten van het mooie landschap, museum te Oudenaarde, museum in Ename, museumpje van Korsele, de vergezichten en last but not least, Zottegem Egmondstad met de verbintenis van onze woonplaats!"

Mieke en Fred Krop Egmond aan de hoef


"Het voelde als thuis. Véél dank!
Het was zalig om hier te zijn. Dank voor jullie gastvrijheid. Veel liefs!"

Rick De Leeuw & Maartje Elants


"I wanted to thank you for letting us stay at your wonderful farm again this Spring. It was such fun. The Vlaamse Ardennen is such an amazing place! Hopefully we’ll see you again next year.
Have a great Summer. Best wishes,"

Steven Drew – London


"Bedankt voor het fijne verblijf, onze eerste keer in een heuse vakantiewoning is heel goed meegevallen. Zeker voor herhaling vatbaar! Heel knap wat jullie met de hoeve hebben gedaan en nog willen doen, de accommodatie is echt heel goed en ook het concept van kleinschalig blijven, is goed volgens onze mening. Nog een keer… we hebben ervan genoten en hopelijk kunnen we het overdoen in de toekomst!! Misschien tot in Aruba een keer? All the best!"

Jean-Pierre, Christina, Cindy & Andy - Aruba


"Nous avons passé une excellente semaine au sein de ce lieu très agréable. Merci pour l’accueil chaleureux et pour votre gentillesse. La région est magnifique et tres attachante. Nous vos souhaitons le meileur, à vous et à votre famille. Merci pour tout, à très bientot.,"

Carole, Jean-Luc, Clara & Louis Vegeant France


"Wat een heerlijke week hebben we gehad hier in de hoeve. Met attracties dichtbij en wat verder weg. De wandelingen door het Burreken, fietstochten door de Vlaamse Ardennen (eindelijk de Oude Kwaremont beleefd), Het MOU, Gent, Pairi Daiza en het Atomium met Mimi Europa in Brussel. We hebben genoten van de herfstkleuren en – vruchten: okkernoten en kastanjes en uiteraard de producten van de plaatselijke bakker en brouwerij. De laatste dagen waren een beetje eenzaam, toen oma al weg was en jullie op vakantie. Gelukkig hadden we het paardje nog om te aaien."

Theo, Annemarie, Emma, Ids en oma Wil Zwolle


"Dankjewel voor het aangename verblijf op de vierkantshoeve. De Vlaamse Ardennen zijn een supermooi wandel- en fietsgebied: we genoten van de kleine dorpjes tussen de velden. Oudenaarde hebben we zondag bezocht, het centrum van de ronde is een aanrader."

Vele groetjes van Marleen & William, Charlotte& Pieterjan, Julie Ingelmunster 


"In Rotterdam hebben we het vaak over “geen woorden maar daden”. Bij jullie zijn beiden meer dan goed vertegenwoordigd. Erg genoten van jullie tips, verhalen en kennis van de streek en bovenal van de vrijheid en geboden vertrouwen ! Heel veel dank voor jullie gastvrijheid ! Tot weerziens !"

Maurice en Erik Mol, Rotterdam